top of page
FrameFreaks_logo.png

we

are

frame

freaks

‘Niets is mooier dan het bekijken van een goed verhaal. Een verhaal waar wij je graag bij helpen’

Wij zijn videomakers uit Eindhoven en vertellen verhalen met video. Hiervoor verplaatsen we ons in het beoogde doel, door vanuit een creatieve en technische invalshoek naar de videoproductie aanvraag te kijken geven we vorm aan de inhoud en emotie om het verhaal zo goed mogelijk te presenteren. Met als beoogd resultaat; doeltreffende video content in iedere gewenste vorm, binnen het beoogde budget.

 

Denk hierbij aan: reportages, online video’s (bijvoorbeeld voor social-media), documentaires of tv-programma’s. Maar ook commerciële content zoals bedrijfsfilms, productvideo’s, animaties en diverse variaties in arbeidscommunicatie.

 

Samen zorgen we voor meerwaarde

Wij denken graag mee. Samen kijken naar de doelstelling, de kernboodschap, de doelgroep en de juiste vorm. We willen de context zo goed als mogelijk begrijpen om de verhalen met de juiste insteek te kunnen voorzien.

 

Het opbouwen van duurzame relaties zorgt ervoor dat we samen doeltreffend tot de kern komen. De rekensom 1+1=3 staat centraal in alles wat we doen, ieder in zijn kracht werkend en ondersteunend aan de ander geeft een beter resultaat dan enkel de som. 

 

In samen schuilt de grote kracht van Frame Freaks.

bottom of page